Nieuw Trio, Duo en Kwartet video's opgenomen

Axel, Stan & Nick Jazz Trio at work!

​Op maandag 22 oktober 2018 zijn we de studio ingegaan en hebben nieuwe audio en video's opgenomen. Met gewaardeerde collega's Andreas Suntrop op gitaar, Wim Lammen op klarinet, alto en bariton sax en Stanislav Mitrovic op klarinet, sopraan en tenor sax hebben we veel plezier gehad in de studio van Marc Burger op de Noordendijk in Dordrecht. Soms zit alles gewoon mee en dat was ook zo op maandag 22 oktober. Marc is een deskundige technicus en heeft een hele relaxte persoonlijkheid, de sfeer in de Melkbus is super creatief en dat is te zien en horen vinden wij! 

Wij hebben gekozen om korte stukken op te nemen om een indruk te geven van ons repertoire maar ook om de mogelijkheden aan te geven met verschillende instrumenten. We begonnen met twee fantastische kwartet stukken, twee blazers, gitaar en contrabas was ook voor ons een nieuwe  samenstelling en we waren blijd verrast! De combinatie van bariton en tenor sax geeft een muur van geluid, alsof je naar een Big Band luistert! De energie is super en zo'n kwartet kan gerust wat extra vuur toevoegen aan een feest of café optreden. Op dit moment worden de kwartet video's gemonteerd door Marc en zodra ze klaar zijn komen op de site te staan, kijk maar bij foto's en video's.

Ook verassend waren de duo opnames, afgelopen zomer hebben Stanislav en Nick een achtergrond jazz optreden gedaan zonder gitaar en het ging perfect! dus dachten wij waarom maken we niet reclame voor duo's zonder gitaar? Het resultaat is te zien en horen in de duo compilatie video, kleine bezetting, warme klankkleur en zeer geschikt voor allerlei soorten optredens.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en bedanken Marc en Coco voor de gastvrijheid, Sergio Wong Chung en Moniek de Boer van Rex Media voor het online zetten en vindbaar maken van onze muziek en u de luisteraar. Wij horen heel graag wat u van de nieuwe video's vindt so please drop us a line....

Beste wishes, Nick McGuire

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.nickmcguire.nl/

Copyright © ℗ 2021 Nick McGuire, "All rights reserved".